Vårsesongen 2000:

De to siste målene ble scoret av Skotteruds svar på Ryan Giggs, Espen Thorstensen. 2 - 0 målet var en prestasjon av de sjeldne da han kom alene, rundet keeper, snudde seg og scoret med et vakkert hælspark.

Spikern i kista kom på corner 20 minutter ut i andre omgang, etter litt frem og tilbake dukket Espen opp igjen og puttet sikkert bak Nordbygdas keeper.

Nordbygda kom tilbake mot slutten og fikk ett trøstemål 15 minutter før slutt.

30.06.00
25.05.00

Skotterud - Fart 2. 3 - 2

Skotterud klart med litt flaks å ro i land årets tredje seier på rad i regnværet på Skotterud Stadion.

Skotterud hadde også i denne kampen mange misbrukte sjanser, men lagde tre viktige mål som førte oss opp på 2. plass på tabellen.

Trond Rudberg dundret inn 1 - 0 målet fra ca. 17 meter i det 13. minutt. Etter 1 - 0 scoringen hadde Skotterud flere farlige sjanser men klarte ikke å konvertere sjansene til mål. I det 40. minutt utlignet Fart 2 på sin eneste sjanse i den første omgangen.

Etter hvilen var Skotterud friskest og Leif Harald Lindkjølen førte hjemmelaget opp en plass på tabellen med en fin scoring på et fremspill fra Mustafa Imzouagh.

Ti minutter senere ble Espen Melbye felt innefor 16 meteren, den påfølgende straffen satte Trond Rudberg kontrollert bak Fart 2 sin keeper.

To minutter på overtid får Fart 2 et unødvendig trøstemål.

Se Kampreferat for flere detaljer
20.05.00

Skotterud - BRAVAA 2 - 0

Skotterud vant årets første kamp på eget gress 2 - 0. Hjemmelaget styrte kampen men hadde problemer med å score i første omgang, Thomas Stangnes, Leif Harald Lindkjølen og Espen Thorstensen hadde alle store sjanser som de burde ha scoret på.

Andre omgang startet veldig bra, Espen Thorstensen gjorde sitt tredje mål på en uke fem minutter ut i andre omgang.

Etter 1 - 0 målet skapte Skotterud mange farlige sjanser og fikk uttelling bare ti minutter etter det første målet.

Trond Rudberg fyrte av et frispark fra ca. 17 meter som

gikk gjennom muren og rett på BRAVAAs keeper som ble tvunget til å gi retur, på 5 metern sto Leif Harald Lindkjølen og satte ballen kontrollert til venstre for keeper.

Skotterud fortsatte å skape sjanser men virket fornøyd med 2 - 0.

Mot slutten kom BRAVAA litt mer inn i kampen og hadde et par store sjanser, men begge ble avverget av en god Kjell Erik Slåstad.

Leif Harald Lindkjølen scorer 2 - 0 målet
12.05.00

Nordbygda - Skotterud 1 - 3

Endelig kom årets første seier! Skotterud styrte kampen og til tider rundspilte Nordbygda som var veldig tannløse foran mål. Det første målet kom på straffe etter at Nordbygda noen minutter tidligere fikk en scoring avblåst for offside.

Straffen var av det unødvendige slaget. Leif Harald Lindkjølen ble felt etter en dribleserie og Robert Ljøner satte ballen sikkert til venstre for keeper.

05.05.00

Skotterud - Vinger FK 0 - 3

Skotterud tapte årets første seriekamp, Vinger FK hadde de fleste sjansene og scoret på tre av dem.

Målene ble laget av Stein Harbosen, Dag Arnesen og Ståle Eikebråten.

Skotterud burde ha scoret men var for dårlige i avslutningsfasen.

02.06.00

Rasta - Skotterud 1 - 1

Det ble poengdeling på Gjemselund da Skotterud i kveld besøkte Rasta.

I en utrolig dårlig kamp var det Skotterud som hele tiden var hakket bedre enn Rasta. Skotterud hadde mange sjanser men misbrukte de fleste, feilpassningene florerte og spillerne virket uinspirerte.

Leif Harald Lindkjølen gjorde sitt tredje mål for sesongen 28 minutter ut i første omgang etter at Skotterud hadde misbrukt flere gode sjanser.

Utligningen ble headet i mål fra seks meter etter rot i Skotterud forsvaret. Målet kom fem minutter ut i andre omgang.

Bilde: Espen Thorstensen finter på høyrekanten
09.06.00

Skotterud - Åsa/Hof 1 - 0

Skotterud vant igjen!!!

En scoring 10 minutter før full tid av Leif Harald Lindkjølen sikkret Skotterud andre plassen på tabellen, seiern mot Åsa/Hof var Skotteruds femte kamp på rad uten tap!!

Skotterud åpnet best og hadde mange gode sjanser i første omgang men en god Åsa/Hof keeper og litt uflaks gjorde at pauseresultatet var 0- 0.
Bilde: Espen Thorstensen hadde en av mange Skotterud sjanser i første omgang.
Åsa/Hof var veldig sjelden innenfor Skotteruds sekstenmeter i den første omgangen, og de få gangene de kom til avslutning sto Kjell Erik Slåstad i veien.

Etter hvilen skapte begge lag flere gode sjanser og spenningen var til å ta å føle på.

Det fleste duellene i begynnelsen av andre omgang foregikk på midtbanen og det ble gitt ut fire gule kort til Skotterud.

Ole Repshus fikk sitt tredje gule og må stå over en kamp, de tre

andre som havnet i dommerens blokk var Espen Melby, Jan Billa og Per Gunnar Haugen.
Bilde: Fullsatt og høy stemmning på sittetribunen
Bilde: Leif Harald Lindkjølen har nå scoret i de fire siste kampene til Skotterud

I det åttiende minutt fikk Skotterud en corner som Espen Thorstensen la perfekt på hodet til Trond Rudberg som igjen headet ballen til Leif Harald Lindkjølen som stusset ballen over Åsa/Hof's keeper og inn i mål.

Etter Skotterud's scoring satset Åsa/Hof alt fremover og fikk et par gode sjanser men hjemmelagets bakerste rekker var veldig gode og sikkret tre poeng for Skotterud

Bilde: Ronny Bolneset kom inn fem minutter før pause og imponerte stort på høyrekanten.

16.06.00

Elverum 2 - Skotterud 2 - 3

Skotterud vant 3 - 2 over Elverum 2 i en kamp som spillerne bør glemme nokså fort.

Førsteomgangen var preget av dårlig passningsspill og mye kjefting. Elverum fikk uttelling på sin første sjanse etter ca 3 minutter og styrte kampen det første kvarteret.

Etter hvert kom Skotterud til flere gode sjanser men var for dårlige foran mål.

Andre omgang startet veldig bra for Skotterud, Mustafa Imzouagh gjorde to fine mål før klokken hadde passert 50 minutter.

På det første målet gjorde Leif Harald Lindkjølen forarbeidet og la ballen perfekt til Mustafa som plasserte ballen bak Elverums keeper.

2 - 1 målet var en fin enkeltprestasjon av Mustafa Imzouagh som tar ned Tommy Perssons lange innkast, snur seg og setter ballen i det lengste hjørnet..

Bilde: Mustafa Imzouagh puttet to ganger på 5 minutter !!

Bildeserie: Espen Melby dribler, finter, dribler, lader kanonen, fyrer av og setter ballen utagbart i det lengste hjørnet

Skotterud fortsatte å skape sjanser og ca 10 minutter etter at Mustafa Imzouagh førte Skotterud opp i ledelsen driblet Espen Melby seg gjennom Elverums forsvar og scorte et vakkert mål.

Etter at Skotterud gikk opp i 3 - 1, kom Elverum tilbake og spillte seg til et par gode sjanser.

Reduseringen kom 25 minutter ut i andre omgang, men Skotterud klarte til slutt å ro i land en veldig viktig seier på en dårlig dag.

Skotterud - Disenå 2 - 1

Skotterud trakk det lengste strået og rodde i land en veldig viktig seier mot Disenå på Skotterud stadion. Leif Harald Lindkjølen headet inn 1 - 0 etter 13 minutter på et frispark som Trond Rudberg løftet over muren fra kanten av seksten meteren.

Etter 1 - 0 målet hadde Skotterud mange gode sjanser og burde økt ledelsen.

Bilde: Leif Harald Lindkjølen header inn sitt femte mål for sesongen
Bilde: Espen Thorstensen ble matchvinner syv minutter før slutt

Fem minutter før pause utlignet Disenå på en av sine få sjanser i første omgang.

I andre omgang hadde Skotterud ballen mest og skapte flere store sjanser før Espen Thorstensen kom rett fra benken og meldte seg på i kampen om årets mål, spikern i kista var en vakker chip over keeper fra ca 12 meter.

De siste 20 minuttene av kampen ble preget av etter- slengere og grisespill fra begge lag.

Bilde: Espen Melby og Disenå's Kristian Øksdal utveksler synspunkter halvveis ut i andre omgang...

Fjelltun - Skotterud 2 - 7

Skotterud avsluttet vårsesongen på en overbevisende måte da de knuste Fjelltun 7 - 2 på bortebane.

1. Ole Repshus skyter til høyre for keeper fra 16 meter
  2. Ole Repshus legger en perfekt ball til Leif Harald Lindkjølen som kommer alene med keeper og scorer enkelt
  3. Leif Harald Lindkjølen igjen, nesten reprise av 2 - 0 målet
  4. Espen Thorstensen dribler seg forbi halve Fjelltun forsvaret og setter ballen i nettaket
  5. Ole Repshus header ned til Leif Harald Lindkjølen som kliner til fra 8 meter
  6. Per Gunnar Haugen plasserer ballen i lengste hjørne fra 25 meter
  7. Mustafa Imzouagh avslutter med et vakkert frispark fra 20 meter i det 87. minutt
Bilde: Banens beste Leif Harald Lindkjølen plasserer ballen bak en sjanseløs Odøling.
Bilde: Tommy Perssons lange innkast er et av Skotteruds farligste angrepsvåpen
Det kunne fort blitt flere mål på bortelaget men litt uflaks gjorde at det bare ble syv i sekken til Fjelltun. Fjelltun hadde også et par gode sjanser klarte bare å putte to ganger, det første målet kom på straffe.