Nyheter fra 2001 sesongen (arkiv)

Årets spiller 2001

Nå er det på tide å avgjøre hvem som var Skotteruds mest verdifulle spiller sesongen 2001, den som bestemmer hvem det blir som vinner er deg og resten av skotterudfotball.com's lesere.
Avstemmingen foregår på framsiden der du kan velge en av de seks nominerte, de nominerte har blitt valgt av redaksjonen og representerer de vi mener har utmerket seg mest i løpet av den siste sesongen.
PS: Husk, benytt stemmeretten. DIN STEMME TELLER!

Og en annen ting, forumet her på siden har ikke fungert helt som det skal den siste tiden.
Derfor har det nå blitt byttet ut med ett nytt og forhåpentligvis bedre diskusjonsforum.
Jeg vil også benytte anledningen til å minne folket om forskjellen på "Forum" og "Gjestebok", en gjestebok er en ting som man benytter når man vil legge igjen noen velvalgte ord enten om siden eller Skotterud generelt. Et forum er ett sted som man fremmer synspukter om alt som har med Skotterud og gjøre pluss alt mulig annet hvis man føler for det. Altså ting som man vil diskutere.

Grunnen til at jeg nevner dette er at det virker som om dette har vært litt uklart tidligere, refererer da
til noen av innleggene i gjesteboken.

Skotterud Fotball i oppløsning

Det er med tungt hjerte jeg i dag kan meddele at det nå bare er et tidsspørsmål før Skotterud Fotball er historie. Førstkommende fredag møtes representanter fra Skotterud og Eidskog for å avgjøre klubbens videre skjebne. Men i følge sikre kilder er det allerede avgjort at Skotterud tilsluttes Eidskog i løpet av denne uken.

Her er de viktigste punktene i den mye omtalte avtalen mellom de to klubbene:
~ Skotteruds fjerdedivisjonslag bytter navn til Eidskog og spiller i hvite drakter.
~ Det "nye" laget skal spille og trene på Skotterud Stadion
~ Kun to tredjedivisjonsspillere skal kunne spille på fjerdedivisjonslaget om gangen.
~ Laget skal ha egen trener

Den viktigste årsaken til denne tragiske utviklingen er at Skotterud ikke klarer å stille lag på egen hånd, per dags dato inneholder troppen 11 navn og av de er det 3 stk. som har sagt at de skal trappe ned kommende sesong.. En annen beklagelig faktor er at den nåværende spillertroppen nesten enstemmig gikk inn for å samarbeide med Eidskog.

Følg med, more to follow....

03.10.01

I seng med fienden

Det er nå mye som tyder på at Skotterud er borte fra fotballkartet for godt, på grunn av diverse problemer med tanke på kommende sesong er det utenkelige nå i ferd med å skje.

Samarbeidsavtalen med erkerival Eidskog ser ut til å bli eneste utvei med tanke på videre spill i
fjerde divisjon, forslaget som blant annet innebærer at Skotterud bytter navn til Eidskog og at de skal spille i hvite drakter blir nå vurdert av Skotterud Fotball (spillere/støtteapparat).

Det er desverre store sjanser for at dette blir en realitet da majoriteten av de fremmøtte, når saken har vært oppe til behandling, har vært positive til forslaget.

Ennå er ingenting avklart så vi får bare krysse fingrene å håpe på det beste.

Følg med, more to follow....

12.11.01
16.10.01
30.10.01

Målaksjer

Det vil i løpet av de nærmeste dagene bli sendt ut en giro til målaksjeholdere for de målene
Skotterud har scoret i løpet av høstsesongen 2001.
For å være med i trekningen om ett reisegavekort til en verdi av 6000 kr må giroen være betalt
innen 1. november, de som ikke har betalt innen nevnte dato vil ikke være med i trekningen.

Bare de som har betalt for både vår og høst sesongen er med i trekningen, dette skulle være unødvendig å nevne men det er per 3. oktober 2001 fortsatt 12 personer som ikke har betalt giroen som ble sendt ut etter at vårsesongen ble avsluttet den 28. juni i år.

Vinneren vil bli annonsert på skotterudfotball.com.

31.10.01
14.11.01

Litt forskjellig

Det er sikkert noen som lurer på hvem som vant reisegavekortet i målaksjelotteriet, trekningen som opprinnelig skulle vært utført den femte november er desverre blitt utsatt på ubestemt tid.
Grunnen til dette er at folk ikke klarer å betale til fastsatte frister, kommer tilbake til saken så fort det skjer noe.

Sammenslåingen med Eidskog er nå like rundt hjørnet, det er ventet at det blir overveldende flertall for sammenslåing når det skal stemmes om saken under den kommende generalforsamlingen om ca tre ukers tid.

Det nye fjerdedivisjonslaget skal trenes av Finn Willy Taugbøl, første trening er i morgen.
Alle de tre lagene (3., 4. og 6. div) skal trene i samlet tropp frem til jul da laguttakene foregår på nyåret.

Målaksjelotteriet

I dag ble trekningen av ett stk. reisegavekort til en verdi av kr 6000 foretatt, av de 91 aksjeholderne var det kun rundt 75 som hadde betalt for både vår og høstsesong og dermed hadde mulighet til å vinne.

De som valgte å ikke betale kan angre i dag da de to første navnene som ble trukket opp av hatten tilhørte personer som ikke hadde klart å overholde betalingsfristene.

Alle gode ting er som kjent tre og også i dag var det tilfelle da Skotteruds trener denne sesongen
Per Gunnar Haugen meget fortjent stakk av med premien.

Vi gratulerer og ønsker Per Gunnar god tur.

Målaksjene brakte Skotterud Idrettslag ca. 34 000 kroner. Takk til alle aksjeholdere som har støttet klubben i sitt hjerte.

 


 

En sorgens dag for norsk fotball!
Skotterud Fotball, hvil i fred.
Eidskog Fotball...